mandag 15. februar 2016

Glutenfrie rundstykker med havregryn og cottage cheese

I dag deler jeg en enkel oppskrift på glutenfrie rundstykker - som både er sunne, gode og raske å lage.
Denne oppskriften er et kinderegg for oss som er på jakt etter glutenfrie oppskrifter som fungerer i hverdagen.



Her kommer oppskrift og fremgangsmåte. Deigen holder til cirka 12 rundstykker.

1 stor boks cottage cheese
4 egg
400 gram havregryn
2-3 ts bakepulver
1 liten ts salt


Ha cottage cheese og egg i en bolle og kjør blandingen jevn med stavmikser - til den er uten klumper. Tilsett deretter resten av ingrediensene og bruk stavmikseren til du har ønsket konsistens. Deigen skal være klissete. Bruk to spiseskjeer og til å forme rundstykker på en stekeplate med bakepapir. Jevn gjerne også litt med hendene. Stek på 200 grader i 20 min.



Ferske rundstykker som fortsatt er litt varme smaker himmelsk med brunost og en kopp te!

#glutenfritt #glutenfrierundstykker
http://bloggurat.net/minblogg/registrere/7f332950551f2381272f54a1f1f1dfcb6119ab83

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar